Reactie van Joke

Hallo Hilde,Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma, Top! Ik vermoedde al zoiets! Merkte het tussen de regels door. Je hebt me op de goede weg geholpen met de behandelingen, regelmatig luister ik je bandje af ter ondersteuning van het moment. Met mij gaat het gelukkig beter, kan het aardig behappen. Verder pak ik de dag zoals het komt, probeer niet meer zo vooruit te plannen en te denken (moeilijk voor mij)! Haha. Nogmaals dank voor je hulp, ik heb er veel aan gehad.
Tot mails/ziens,groetjes, Joke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s