Reactie van Wouter

Beste Hilde,
Vanochtend kwam Wouter helemaal blij naar beneden. Hij had heerlijk geslapen en hij zei dat de wondersteen heeft geholpen. De steen gaat nu overal mee naar toe. Hij vertelt het aan iedereen en ook het verhaal over als hij de steen kwijt raakt. Hij was heel blij en zei dat er tijdens zijn slaap dingen gebeurden in zijn lichaam. Hij had het ook over zijn benen. “De dromenmevrouw heeft mij heel goed geholpen,” zei hij. Hij was zo blij en dat ben ik ook. Ontzettend bedankt.
Gerdien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s