Hoe denk je dat ik aan alle antwoorden kom?

De pendel en mijn handen

Regelmatig realiseer ik me dat het telkens weer zo frappant is dat mijn vraag aan de cliënt klopt. Dat hij tijdens het gesprek heeft verteld dat het “allemaal prima gaat”. Maar dat de uitkomsten op mijn pendelblad precies aangeven dat er wel degelijk ergens een schoen wringt… en wáár precies.

Dan vraag ik cliënt naar aanleiding daarvan: “En hoe staat het met je … … …” al naar gelang de situatie, en dan komt er wel degelijk naar boven dat er op bepaalde punten irritaties waren waarmee hij niet uit zichzelf was gekomen. Dan blijkt dat de problemen feilloos zijn gelokaliseerd. En ga maar na, als ik jou precies vraag naar dat ene dat een belangrijke rol speelt in je leven, dan ga je wel vertellen. Dan wil je er maar al te graag mee worden geholpen, een klankbord vinden, begrepen worden, een tip krijgen.

Zo werkt het nu eenmaal. Want een algemene vraag zoals “hoe gaat het nu met je?” Daarop ligt meestal het antwoord al wel vast: “O goed hoor!” Ook als het helemaal niet goed gaat.

En als ik aan het magnetiseren ben, voel ik die prikkelingen precies in de auralaag en in dat gebied waar het probleem vast zit, of het voelt koud aan bij een bepaald chakra, zodat ik weet welk aspect in je leven moeilijkheden veroorzaakt of lastig is om aan te pakken.

Het mooie is, dat deze informatie altijd weer blijkt te kloppen. Dat is iets om dankbaar voor te zijn. Dat ben ik dan ook en mijn cliënt met mij, want ik behandel vervolgens doelgericht, en de client kan eens fijn haar of zijn hart luchten over die kwestie. En nuttige tips krijgen over hoe hier gemakkelijker en met een positiever resultaat mee om te gaan.

Als ik zie hoe enorm mensen hiervan opknappen, dan weet ik telkens weer dat ik op de goede weg ben. De goede moed en de ontspannen, blijde lach op het gezicht van de cliënt bij vertrek, daar doe ik het voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s