Hilde Huisman

Tolk

Toen ik tolkte voor de Immigratie en Naturalisatie Dienst – dit heb ik gedurende een jaar gedaan – had ik het gevoel dat ik op de verkeerde stoel zat. De vluchtelingen voor wie ik werd ingezet, hadden in de meeste gevallen zwaar traumatische ervaringen achter zich. Het ligt in mijn aard om mensen te helpen als ze het moeilijk hebben, met wat dan ook. Als tolk mocht en kon ik dat niet doen. Uit de aard van mijn functie mocht ik alleen hun ellende hervertellen en de woorden van de ambtenaar aan hen duidelijk maken. Na dat jaar besloot ik de diploma’s te halen voor counselling, coaching, hypnotherapie en regressie. Dat was in 2009.

Therapeut

In 2011 leerde ik magnetiseren. Niet alleen was daar vraag naar, maar ook fascineerde het fenomeen magnetiseren mij. Als Reiki Master had ik het volste vertrouwen dat ik dat in me had. Ik heb al sinds 2000, naast mijn vertaalbureau, een praktijk als Reiki master, en de nieuwe vaardigheden konden hierin uitstekend worden ingepast. In 2013 behaalde ik het hbo-diploma klinische psychologie. Deze kennis komt geweldig van pas in mijn praktijk als therapeut.

Schrijfster

Vanuit mijn ervaringen als therapeut heb ik onder mijn schrijversnaam Hilde Thijs een aantal boeken geschreven (Reiki 1*2*3, Fitness voor de Geest, De Boeddha Methode, zelfhulp- en oefenboeken en Leergeld, een roman). Deze boeken ondersteunen mijn werk en verduidelijken mijn aanpak en overtuigingen.

Hilde Huisman
Coach

Meer weten?

Als je meer wilt weten over door mij gepubliceerde boeken, ga je naar welkom.

Of stuur me je vraag of bericht meteen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s