Magnetiseren, zo leg ik het uit aan jonge kinderen

Juist jonge kinderen kunnen veel baat vinden bij magnetiseren, bijvoorbeeld als ze last hebben van nachtmerries of slaapwandelen.

Aan een kind dat door vader en/of moeder wordt gebracht voor een behandeling magnetiseren leg ik dit fenomeen anders uit dan aan een volwassene die bij mij komt. De volwassene weet doorgaans min of meer wat er tijdens zo’n behandeling gebeurt, voor een kind is het volkomen nieuw. Kom jij binnenkort bij me met je kind, dan kun je hem of haar dit alvast vertellen. Of je laat dit aan mij over, wat je wilt.

“Iedereen heeft een soort van wolkje om zich heen. Dat zie je niet, maar dat is er wel. Ik kan dat voelen met mijn handen. Het is fijn als je wolkje goed passend zit en mooie kleuren heeft, als een jas waar je van houdt. Soms heb je nare prikkeltjes in je wolkje en dan voel jij je niet zo fijn. Die prikkeltjes voel ik ook met mijn handen en die strijk dan glad, zodat je jasje weer prettig zit. Ook zorg ik dat de kleuren van je wolkje weer vrolijk en helder worden, dan word je daar zelf ook blij van. Meestal merk je dat pas na een paar dagen, maar je gaat er lekkerder van slapen en dan ben je ook beter uitgerust als je ’s morgens naar school gaat.

Je wolkje, ik noem dat je aura, kan soms wat vuil worden door de dingen die overdag met je gebeuren en door de mensen om je heen die ook niet zo’n schone, heldere en gladde aura meer hebben. Dan is het fijn als ik die even schoon kan maken, zodat het weer snel beter met je gaat.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s